Prijs waterontharders voor appartementen vergelijken, vraag een gratis offerte aan

Ben je op zoek naar een nieuwe waterverzachter voor jouw appartement(sblok)? Je zoekt een goede ontharder van een installateur uit je buurt? Vergelijk dan hier tot 4 offertes.


BESPAAR GELD
Bespaar energie en geld
BESPAAR TIJD
Het duurt slechts 1 minuut
ONTVANG MEERDERE OFFERTES
Enkel van Belgische installateurs

Ontdek binnen 1 minuut uw beste waterverzachter

In 4 stappen naar de beste deal
Stap 1
Vraag hier een offerte aan
Stap 2
U ontvangt tot 4 offertes terug
Stap 3
U vergelijkt de offertes
Stap 4
U doet de beste deal

Soorten waterontharders

https://www.waterverzachterofferte.be/wp-content/uploads/sites/9/2020/02/twp-waterverzachter.jpg

Huishoudelijke waterontharders voor appartement

  • Voor kleine ruimtes
  • Voor kleine gezinnen ( 2-5 personen )
  • Beperkt waterverbruik
https://www.waterverzachterofferte.be/wp-content/uploads/sites/9/2020/02/ecoblue-waterverzachter.jpg

Grote gezinnen & bedrijven

  • Voor grote gezinnen
  • Voor kleine ondernemingen
  • Groot gebruikscomfort
https://www.waterverzachterofferte.be/wp-content/uploads/sites/9/2020/02/ecowater-waterverzachter.jpg

Waterontharders voor appartementsblok

  • Zeer energiezuinig
  • Weinig waterverbruik
  • Ontkalken en ontijzeren water

De voordelen van een waterontharder

Waarom is zacht water een goede keuze?
ZACHT & LEKKER DRINKWATER
Gedaan met sleuren van drinkwaterflessen of het gebruik van dure waterfilters. U tapt gewoon lekker drinkwater uit de kraan.
MINDER KALK
Minder kalk in het water heeft een positieve invloed om uw huishouden. Zacht water is lekker om te drinken en om te wassen.
LANGERE LEVENSDUUR ELECTRO
Geen kalkaanslag op de warmte-elementen van uw wasmachine, boiler, waterkoker, koffiemachine... een ontharder zorgt voor een optimale werking van uw toestel.
MINDER POETSEN = GELD BESPAREN
Geen kalkaanslag meer in uw badkamer en keuken dankzij een waterverzachter. Je geeft minder geld uit aan schoonmaakmiddelen.
ZACHTE HUID & WASGOED
Ze behouden hun natuurlijke glans en soepelheid, dankzij het zachte water en het minder gebruiken van zeepproducten.
MILIEUVRIENDELIJK
U geeft minder geld uit aan schoonmaakmiddelen, dus minder afvalwater.

Heeft u interesse in de prijzen & modellen?

De werking van een waterontharder

1. MECHANISCHE WATERVERZACHTER
Dit systeem gaat pas regenereren als er een bepaalde hoeveelheid water is afgenomen. Het systeem omvat een watermeter in de uitgaande waterstroom, het water dat wordt gebruikt bij regeneratie en/of terugspoelen wordt dus niet meegeteld. Bij een hydraulische waterontharder wordt de hoeveelheid onthard water gemeten door een waterschroef dat een klok aandrijft. Als de klok een bepaalde stand heeft bereikt, weet het systeem dat een regeneratie mag plaatsvinden. De kostprijs in aanschaf is duurder dan een elektronische waterontharder maar het nadeel is dat er onnodige spoelingen plaatsvinden, ook bij geen waterverbruik ( bijvoorbeeld als je op vakantie bent). Hierdoor zal een mechanische waterontharder meer zout verbruiken en zal uiteindelijk de kost op termijn hoger zijn. Hydraulische waterontharders werken niet op elektriciteit maar werken op waterdruk.
2. ELEKTRONISCHE WATERVERZACHTER
Een elektronische waterontharder heeft een slim elektronisch systeem ingebouwd. Meestal zijn dit soort waterontharders goedkoper dan de mechanische modellen. Dit systeem werkt met een kalender systeem, en spoelt op vooraf vastgestelde tijdstippen. Ideaal als u zeer constante afname heeft of elke dag een regeneratie wilt uitvoeren. Het voordeel van dit systeem is dat er geen onnodige spoelingen plaatsvinden en daardoor het zoutverbruik lager is. Deze waterontharders werken op elektriciteit.

Tevreden gebruikers gingen je voor

Stop tijdverlies en bespaar op je waterontharder

We zochten een waterontharder om te plaatsing in ons appartement. Het was moeilijk om een geschikt model te vinden. Na het aanvragen van een offerte kwamen we in contact met een installateur uit onze streek. Hij stelde ons het geschikte model voor en genieten momenteel van zeer zacht water. Wij zijn zeer tevreden van deze dienst.

Jan, Bredene

Omwille van zeer hard water in Waregem waren we op zoek naar een leverancier van een goede waterontharder. We vroegen via LeadAngels vrijblijvende offertes aan en enkele dagen later konden we reeds een aantal offertes vergelijken van toestellen die niet veel plaats innemen.

Jo, Waregem

Voor onze appartementsblok waren we op zoek naar grote waterontharding. Na onze offerte-aanvraag kwam vrijblijvend een vertegenwoordiger langs en gaf ons een idee van de mogelijkheden en prijzen. Na onze bestelling werd onze waterontharder professioneel geplaatst en genieten onze bewoners momenteel van zacht water.

Els, Antwerpen

In onze regio hadden wij te kampen met zeer hard water. Huishoudelijke toestellen kapot, altijd kalkplekken in onze douche, dof haar… kortom een waterontharder was dringend nodig. Als je hier een offerte aanvraagt, kom je in contact met professionele installateurs uit je buurt. Super service !

Jacques, Brussel
https://www.waterverzachterofferte.be/wp-content/uploads/sites/9/2020/02/installatie-waterontharder.jpg

Offertes van lokale installateurs

Uw offerte-aanvraag wordt verzonden naar Belgische vakmannen uit jouw regio, zo kom je in contact met lokale vakmensen.

012345678900123456789001234567890
OFFERTEAANVRAGEN
0123456789001234567890
WATERONTHARDER INSTALLATEURS

Heeft u interesse in de prijzen & modellen voor appartementen?

WaterverzachterOfferte.be is volledig gratis en helpt mensen met het in contact komen met installateurs van waterontharders. Via 1 offerte-aanvraag brengen wij je in contact met waterontharder-installateurs, bovendien ontvang je een aantal gratis en vrijblijvende offertes waardoor je snel de prijzen kan vergelijken.

© WaterverzachterOfferte.be is onderdeel van ZionMedia BV – BE0806530254 – VoorwaardenCookiebeleidPrivacybeleidU verkoopt waterontharders?